Ducking Happy!

 

DUCKING HAPPY - hvornår er du bare happy? som i virkelig happy?
Når jeg maler og tegner fugle minder det mig om frihed.


Jeg er MEGET vild med mine ænder der kom frem under biltur til Sønderjylland - griner det var ikke de bedste vilkår for at tegne præcist....
Det er MEGET nemmere når man ikke bliver rystet og bilen ikke bremser kan jeg afsløre... men BRUG Den tid du har nogle gange giver man sig selv FLERE FRIHEDSGRADER når vilkårene er dårlige... prøv at bemærke det...

Hvad nu hvis det er ok at lave 10-15 minutters sjusketing?
Prøv det - kan du mærke mere frihed?

Pip og Papir

Ænderne og mange mange flere fugle flyver ind på modulet "pip og papir" på fuglebanden 2.0 - her kan du deltage (rul ned til pip og papir hvis du har købt)

 

PS: Husk venligst mine værker er beskyttet af ophavsretsloven  - dem der køber adgang til mine kurser må gerne frit kopiere og efterligne. Tak til dig der respekterer mit levebrød og ophavsretsloven. 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!