Livekursus bliver til noget TORSDAG 14 nov - ekstrahold mandag ... og måske tirsdag?

Ugler salg

Der er sååå stor opbakning til online fugle-kurset at jeg har valgt også at lave et live hygge hold med en 1 dags workshop hos mit i mit private atelier. Her fortæller jeg hvordan jeg har udviklet fuglene. 

 

Vi har fokus på at Freestyle og finde vores eget udtryk med fuglene, arbejder med korte øvelser så du får forsmag og testet flere forskellige vinkler af. Samt får mulighed for dialog om online kurset med de fine krudtugler. 

 

Det bliver Torsdag den 14 november

 

Læs mere her (og få mulighed for tilmelding)

 

Jeg overvejer at lave et Ekstra kursus

 

MANDAG 11 Nov - det bliver til noget 

og måske også 

TIRSDAG 12 Nov

 

 

 

 

2 kommentarer

Gitte Pedersen
 

Jeg vil gerne mandag eller tirsdag 😁

Læs mere
Læs mindre
Christina Christiansen
Admin
 

Hej Gitte det bliver Mandag - der kommer ekstraholdet se her https://shop.christinachristiansen.dk/purchase/93019-Live-kursus-med-fine-fugle-MANDAG-11-NOV

Læs mere
Læs mindre