Udfordring NAP 8 lærreder - arbejd i serie

Mange prøver lidt af i øst og vest og får dermed ikke rigtig skabt noget der hænger sammen

Min udfordring til dig i dag vælg et motiv du VIRKELIG BARE ELSKER.... og så kast dig ud i 8 lærreder samtidig der følges ad... ! YES HELE 8 lærreder - maleplader - papir eller hvad du nu maler på. Oplev hvordan et lærred "løfter det næste... " og inspirerer til næste træk... (ikke PLADS til 8 lærreder - go small mal på 10x10)

Snup 8 lærreds-udfordringen med mig
- og alle de andre på fuglebande holdet med De fine Krudtugler


 

Jeg glæder mig til at høre hvad du får ud af 8 malerier udfordringen - skriv gerne på bloggen... Jeg skal nok i nyt opslag fortælle dig hvordan det gik for mig mine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!